Over ons

Kwaliteit en maatwerk voor elke klant

V.D. Bestrating uit Leiden verzorgt al zo’n 25 jaar bestrating en tuinwerk, en we doen dat nog steeds met passie en plezier. Wij hanteren traditionele en moderne technieken, van machinaal straatwerk tot bestraten ‘onder de hamer’. Ook voor tuinaanleg en tuinonderhoud zijn wij uw vakman. Daarbij kunnen we alle materialen leveren en afval afvoeren.

Als gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker staan wij voor kwaliteit. Wij denken met u mee en geven u graag advies op maat over bestrating en tuinwerk. We werken met een vast team vakmensen en gebruiken alleen goede materialen van vertrouwde leveranciers voor een optimaal eindresultaat. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. Uiteraard wordt de werkplek altijd netjes achtergelaten en bieden we nazorg. Als iets niet helemaal naar wens is: gewoon bellen!

Dennis van Dam - VD Bestrating
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader