Overkapping en Veranda plaatsen

Laat uw veranda plaatsen door V.D. Bestrating

Een overkapping laten plaatsen in uw tuin of op uw terrein laat u doen door de ervaren vaklieden van V.D. Bestrating. Door ons uw overkapping, zoals een veranda, te laten plaatsen zorgt u ervoor dat u een prachtige plek hebt in uw tuin om te genieten. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Profiteer van onze voordelen

Laat uw overkapping plaatsen door onze ervaren specialisten en u bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een overkapping naar wens, of u nu een veranda wilt of iets anders. Ga voor onze experts en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Al vele jaren ervaring
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
hovenier
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Verrijk uw tuin met een overkapping

Met een overkapping plaatsen zorgt u voor een ware verrijking in uw tuin. Of u nu een veranda aan uw woning laat plaatsen of een overkapping in uw tuin, met een dergelijke constructie zorgt u voor een plek waar u altijd beschut onder kunt genieten. Zo zet u er eenvoudig wat meubels onder en een heater om er het hele jaar door onder te kunnen vertoeven. Wilt u juist een overkapping laten plaatsen om er spullen of vervoersmiddelen onder te kunnen stallen? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Hoge kwaliteit en vakbekwaamheid

Onze vaklieden hebben stuk voor stuk vele jaren ervaring in het bouwen en plaatsen van een overkapping, zoals een veranda. Daarnaast gaan we ten eerste altijd met u het gesprek aan over uw persoonlijke wensen. Zo komen we uiteindelijk altijd op advies op maat en verzorgen we het gehele totaalplaatje voor uw overkapping of veranda. Zo plaatsen we uiteindelijk altijd een overkapping naar wens en van hoogwaardige kwaliteit.

hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van een overkapping plaatsen? V.D. Bestrating heeft alle ervaring en middelen in huis om ervoor te zorgen dat dit uitstekend en in lijn met uw wensen gebeurt. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

overkapping en veranda plaatsen