Schutting plaatsen

Schutting laten plaatsen door V.D. Bestrating

Een schutting laten plaatsen om uw tuin praktisch en stijlvol af te scheiden, laat u over aan de specialisten van V.D. Bestrating. Onze vaklieden hebben stuk voor stuk vele jaren ervaring, gebruiken enkel en alleen hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat uw schutting wordt geplaatst in lijn met uw persoonlijke wensen. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

V.D. Bestrating – Voordelen

Laat uw schutting plaatsen door onze ervaren vakmensen en u bent zeker van een schutting naar wens van optimale kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Al vele jaren ervaring
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
schutting plaatsen
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Maak uw tuin helemaal af

Met een schutting zorgt u er niet alleen voor dat uw tuin goed en praktisch omheind wordt. U zorgt er ook voor dat u uw tuin echt helemaal af maakt. Zo kunt u een schutting laten vervaardigen uit ontzettend veel materialen, zoals verschillende houtsoorten, kunststof, beton of een combinatie van die materialen. U kunt dus eenvoudig een schutting laten plaatsen die past bij uw stijl en smaak. Van speels tot strak, van modern tot retro en van praktisch tot decoratief.

Schutting naar wens

Als het aankomt op een schutting plaatsen gaan onze vaklieden altijd met u in gesprek over uw wensen. Zo kunnen we u altijd advies op maat geven en uiteindelijk een schutting op maat bewerkstelligen. U kunt hierbij voor een schutting gaan waar u eenvoudig zelf nog decoratie aan kunt bevestigen. Zo maken we eenvoudig schuttingen waar u planten op of aan kunt laten groeien/bevestigen. Ook bevestigt u er makkelijk en snel bloempotten, bloembakken en vogelhuisjes aan. Zo tilt u uw tuin snel naar een hoger niveau met een schutting plaatsen.

hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een schutting plaatsen? V.D. Bestrating heeft alle ervaring en middelen in huis om ervoor te zorgen dat dit uitstekend en in lijn met uw wensen gebeurt. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

schutting plaatsen