Kinderkopjes en Klinkers bestrating

Klinkers leggen – V.D. Bestrating

Kinderkopjes bestrating. U kent ze vast nog wel. Die ouderwets gebakken klinkers die onregelmatig van vorm en in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. We zien ze vaak nog als straattegels in oude steden en dorpen, maar toch zijn er vandaag de dag steeds meer mensen die voor hun tuin of terrein voor klinkers leggen kiezen. Kinderkopjes als bestrating is namelijk altijd een stijlvolle toevoeging. Interesse in klinkers leggen? V.D. Bestrating is uw gediplomeerde en VCA-gecertificeerde stratenmaker. Lees snel verder wat we voor u doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Onze voordelen

Met kinderkopjes bestrating zorgt u voor een stijlvolle en rustieke sfeer in uw tuin of op uw terrein. Kies voor onze professionals voor klinkers leggen en ben ook verzekerd van het volgende:

  • Al vele jaren ervaring
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis (van materiaal leveren tot afvoer)
Kinderkopjes en Klinkers bestrating
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Stijlvolle bestrating

In een wereld waarin moderne, en vaak grijze, bestrating erg populair is, kan kinderkopjes bestrating een bijzonder originele en opvallende afwisseling zijn. Zo zorgt klinkers leggen bijvoorbeeld al snel voor een ambachtelijk en rustiek gevoel in de tuin, een park of op een plein. De afwijkende vormen en verschillende kleuren geven sfeer en een dynamisch gevoel wat u met moderne en strakke tegels simpelweg nooit krijgt. Kinderkopjes bestrating is daarnaast ook ideaal voor mensen die een wat meer klassieke sfeer willen voor hun tuin of terrein.

Kinderkopjes bestrating professioneel gelegd

V.D. Bestrating is in Zuid-Holland en de rest van Nederland uw betrouwbare partner op het gebied van bestrating. Voor het leggen van klinkers gebruiken we zowel moderne technieken als traditionele methodes. We luisteren altijd naar uw wensen en zorgen er dus voor dat u altijd op maatwerk kan rekenen. Zo krijgt u bij ons altijd de kinderkopjes bestrating zoals u die voor ogen heeft.

hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Wilt u kinderkopjes bestrating voor uw tuin of uw terrein? Wilt u dit laten doen door een team van ervaren professionals? Kies dan voor maatwerk klinkers leggen door V.D. Bestrating. Wij bieden kwaliteit voor elke klant! Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

kinderkopjes en klinkers bestrating