Tuinaanleg en Tuinonderhoud

Tuinaanleg en tuinonderhoud door V.D. Bestrating

V.D. Bestrating is uw betrouwbare specialist op het gebied van tuinaanleg. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Wilt u uw huidige tuin gedeeltelijk of helemaal renoveren? Dan staan onze hoveniers voor u klaar. Ook voor tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Lees snel verder wat we op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud voor u kunnen doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Onze voordelen

Kies voor professionele tuinaanleg en vakkundig tuinonderhoud door onze specialisten en geniet snel in uw eigen sfeervolle tuin. We zorgen ervoor dat uw tuin mooi wordt en blijft. Met onze tuinaanleg en ons tuinonderhoud bent u zeker van het volgende:

  • Al vele jaren ervaring
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
Tuinaanleg en Tuinonderhoud
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Alles voor een prachtige tuin

De tuin is natuurlijk een plek om heerlijk tot rust te komen. U wilt dan ook dat uw tuin stijlvol en in lijn met uw persoonlijke wensen is. Door middel van tuinaanleg en tuinrenovatie doen we dit voor u. Onze specialisten denken vanaf de start met u mee over uw tuinaanleg en maken samen met u een goede planning hiervoor. Vervolgens verzorgen ze het complete totaalplaatje voor u. Denk hierbij aan grondwerk, tuinbestrating, vijvers, gazonnetjes (ook kunstgras), beplanting, erfafscheidingen en nog veel meer.

Uw tuin altijd netjes met tuinonderhoud

Zodra uw tuin na tuinaanleg helemaal naar wens is, is het natuurlijk ook van belang dat deze mooi en goed onderhouden blijft. Door middel van professioneel tuinonderhoud doen we dit ook graag voor u. Zo kunnen we voor u snoeien, onkruid verwijderen, bomen onderhouden, het gras maaien en nog veel meer. We overleggen graag met u wat u wilt op het gebied van tuinonderhoud en we voorzien u altijd van professioneel advies op maat.

hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Wilt u deze tuin vervolgens ook mooi en stijlvol houden? Ga dan voor tuinaanleg en tuinonderhoud door V.D. Bestrating. Wij bieden kwaliteit voor elke klant en we verzorgen het totale plaatje rondom uw huis en uw tuin! Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.