Vijver aanleggen

V.D. Bestrating komt graag uw vijver plaatsen

Wilt u uw tuin graag van een extraatje voorzien, zoals een mooie eyecatcher? Wilt u daarvoor echter niet uw hele tuin omgooien? Dan is een vijver aanleggen iets voor u. V.D. Bestrating komt met alle plezier een vijver plaatsen in uw tuin. Een vijver zorgt in elke tuin voor meer sfeer en voor een levendige uitstraling. Lees snel verder wat we op het gebied van een vijver aanleggen voor u kunnen doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Onze voordelen

Laat een prachtige vijver aanleggen door onze specialistische hoveniers en geniet van een prachtige toevoeging aan uw tuin. Met het laten plaatsen van een vijver zorgt u voor extra sfeer en leven in uw tuin of buitenruimte. Laat uw vijver door ons aanleggen en geniet van het volgende:

  • Al vele jaren ervaring
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
vijver aanleggen
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Uw vijver op maat

Wilt u uw tuin verrijken met een prachtige vijver? We kunnen elke soort vijver aanleggen die u maar wenst. Dat de ene tuin de andere niet is begrijpen we maar al te goed. Daarom bespreken we ook altijd graag eerst uw wensen met u. Zo kunnen we uiteindelijk altijd een vijver plaatsen die perfect bij uw wensen, uw tuin en uw woning past. We gebruiken hierbij altijd de materialen en beplanting van uw keuze. Zo heeft u bij ons de garantie van een vijver aanleggen op maat.

Soorten vijvers plaatsen

Naast dat er verschillende soorten tuinen zijn, zijn er dan ook verschillende soorten vijvers om te plaatsen. Gelukkig kunnen wij bijna elke soort vijver aanleggen. Wilt u een voorgevormde vijver voor een kleine tuin? Of gaat u liever voor een plantenvijver of een visvijver aanleggen voor wat extra leven in uw tuin? U kunt natuurlijk ook gaan voor een siervijver als blikvanger of een spiegelvijver om uw tuin groter te laten lijken. We bespreken graag uw wensen met u voor een vijver aanleggen.

hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Wilt u een vijver laten aanleggen? Door een vijver te laten plaatsen tilt u uw tuin of buitenruimte meteen naar een hoger niveau. V.D. Bestrating biedt kwaliteit voor elke klant en we verzorgen het gehele totaalplaatje op het gebied van uw vijver. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

hovenier