Vlonder aanleggen

V.D. Bestrating: wij kunnen uw vlonder aanleggen

Wilt u een prachtige vlonder in uw tuin laten aanleggen om lekker op te kunnen vertoeven? Neem dan vandaag nog contact op met de ervaren professionals van V.D. Bestrating. Door een vlonder aan te leggen bezorgen we uw tuin een ware eyecatcher en een praktische plek om prachtig tuinmeubilair, planten en andere decoratie op kwijt te kunnen. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Onze voordelen voor u

Laat uw vlonder aanleggen door onze ervaren professionals en u bent verzekerd van een vlonder op maat van uitstekende kwaliteit. Bij ons bent u zeker van de volgende voordelen:

  • Al vele jaren ervaring
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
vlonder aanleggen
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Een toevoeging aan elke tuin

Een vlonder is een houten of composiet platform, meestal verhoogd boven de grond, dat vaak wordt gebruikt als terras in de tuin. Kies voor een vlonder aanleggen en u heeft straks een stijlvolle plek om lekker op in de zon te kunnen liggen, te barbecueën met vrienden en familie en om gewoon lekker te ontspannen in het algemeen. Doordat elke vlonder door ons erg duurzaam wordt gemaakt, weet u zeker dat u er lang plezier van heeft.

Vlonder aanleggen op maat

Als het aankomt op een vlonder aanleggen gaan onze professionals altijd met u in gesprek over uw wensen. Zo kunnen we u altijd advies op maat geven en uiteindelijk een vlonder op maat voor u maken. We kunnen voor u vlonders maken van verschillende materialen, zoals drukgeïmpregneerd hout, ceder of exotisch hardhout. Daarnaast kunnen we ook een vlonder aanleggen van composiet. U rekent bij ons dus altijd op een vlonder op maat en van materiaal naar wens.

hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van een vlonder aanleggen? V.D. Bestrating heeft alle ervaring en middelen in huis om ervoor te zorgen dat dit uitstekend en in lijn met uw wensen gebeurt. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

vlonder aanleggen