Grondwerk

Grondwerk tuin

Voor veel verschillende werkzaamheden in de tuin is het juiste grondwerk essentieel. Laat grondwerk voor uw tuin daarom altijd over aan de ervaren hoveniers van V.D. Bestrating. Of u uw tuin nu wilt laten renoveren of een geheel nieuwe tuin aan wilt laten leggen, wij zorgen ervoor dat het juiste grondverzet gedaan wordt. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Onze voordelen

Laat het grondwerk in uw tuin doen door onze ervaren hoveniers en u weet zeker dat uw tuin straks klaar en veilig is voor al uw tuinprojecten. Van grote projecten zoals een complete tuinrenovatie tot de kleinere projecten zoals het plaatsen van een tuinhuisje. Laat ons uw grondwerk doen en u bent verzekerd van:

  • Al vele jaren ervaring
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
grondwerk
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Tuin afgraven en grond afvoeren

Moet er een geheel nieuwe tuin aangelegd worden of wilt u uw tuin laten renoveren? Door middel van grondwerk verwijderen we oude grond, onkruid, boomwortels en ander spul wat uw tuinrenovatie in de weg kan zitten. Bij het afgraven leggen we ook meteen het fundament voor uw nieuwe tuin. Moet er grondwerk gedaan worden voor wat losse werkzaamheden in uw tuin, zoals voor het plaatsen van een tuinhuis of het ingraven van een trampoline? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Grondwerk en grond egaliseren

Wilt u in uw tuin mooie bestrating of een terras aan laten leggen? Dan is grondwerk voor uw tuin essentieel. Denk hierbij aan de grond afgraven, de bodem egaliseren of ophogen met zand en grond, grind opbrengen etc. Wij hebben alle ervaring en hulpmiddelen in huis om dit professioneel en veilig aan te pakken. Zo weet u zeker dat uw tuin straks helemaal klaar is voor renovatie of voor de aanleg van een geheel nieuwe tuin.

hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Moet er grondwerk in uw tuin gebeuren? Of het nu voor grote of voor kleine projecten is, V.D. Bestrating heeft alle ervaring en middelen in huis om ervoor te zorgen dat grondwerk veilig en professioneel gebeurt. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

grondwerk tuin