Bestrating en Sierbestrating

Sierbestrating door V.D. Bestrating

Wilt u uw terras, tuin of terrein van prachtige sierbestrating voorzien? De specialisten van V.D. Bestrating staan voor u klaar. Door middel van verschillende soorten tegels in allerlei vormen en maten, maken we van elke tuin en van elk terrein een prachtig decoratief geheel. Wij zijn uw gediplomeerde en VCA-gecertificeerde stratenmaker. Lees snel verder wat we op het gebied van bestrating voor u kunnen betekenen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Onze voordelen

Met sierbestrating zorgt u ervoor dat uw tuin of terrein een fijne en sfeervolle plek wordt om te ontspannen. Kies voor onze specialisten voor het aanleggen van bestrating en reken op de volgende voordelen:

  • Al vele jaren ervaring
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis (van materiaal leveren tot afvoer)
Bestrating en Sierbestrating
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Sierbestrating: het oog wil ook wat

Waarom zou u van uw tuin of terras niet iets moois maken? De tuin is uiteindelijk toch een plek waar u wilt kunnen ontspannen. Met onze prachtige sierbestrating wordt dit heel snel een stuk makkelijker. We leggen verschillende soorten bestrating naar wens voor u. Van natuursteen en graniet tot keramisch, beton en rubber. U geeft gewoon bij ons aan welke soort sierbestrating u wilt en wij leggen het geheel voor u, in lijn met uw wensen.

Bestrating en herbestrating

V.D. Bestrating is in Zuid-Holland en de rest van Nederland uw betrouwbare partner op het gebied van bestrating, herbestrating en sierbestrating. Voor het leggen van bestrating gebruiken we zowel moderne technieken als traditionele methodes. We luisteren altijd naar uw wensen en zorgen er dus voor dat u altijd op maatwerk kan rekenen. Op die manier zorgen we ervoor dat u sierbestrating helemaal naar wens krijgt. Zo is uw tuin of terrein binnen no-time van sfeer en stijl voorzien.

hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Wilt u sierbestrating voor uw tuin of uw terrein? Wilt u deze bestrating laten leggen door een team van ervaren specialisten? Kies dan voor sierbestrating op maat door V.D. Bestrating. Wij bieden kwaliteit voor elke klant! Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

Bestrating en Sierbestrating