Hovenier Zuid-Holland

V.D. Bestrating is dé hovenier voor tuinaanleg in heel Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een veelzijdige, professionele en betrouwbare hovenier voor uw tuin in Zuid-Holland? Dan bent u bij V.D. Bestrating aan het goede adres. We zijn uw specialist voor het aanleggen van een nieuwe tuin en voor het renoveren van uw huidige tuin. Zo zorgen we ervoor dat u in Zuid-Holland binnen no-time de tuin van uw dromen heeft. Lees hier meer over wat we allemaal voor u doen op het gebied van tuinaanleg of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Om in Zuid-Holland optimaal van uw tuin te kunnen genieten, is het belangrijk dat uw tuin helemaal naar wens is ontworpen en ingericht. Dat snappen we als hovenier natuurlijk. Daarom zorgen we er met een tuinontwerp voor dat we de ideale tuin voor u ontwerpen. Vervolgens zorgen we er door middel van tuinaanleg voor dat u deze tuin ook echt krijgt. Wilt u dat uw tuin in Zuid-Holland het hele jaar door mooi blijft? Laat onze hovenier dan ook het tuinonderhoud doen.

hovenier
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Wat we voor uw tuin doen

Als professionele hovenier kunnen we iedereen in Zuid-Holland aan een absolute droomtuin helpen. We hebben daarvoor uiteenlopende specialisten in huis die elk hun eigen expertise hebben. Zo ontbreekt het u straks nergens aan in Zuid-Holland. We helpen u als hovenier met de volgende zaken voor uw tuin:

Bent u ook op zoek naar een specialist op het gebied van beplanting? Deze hebben we binnen no-time in ons netwerk voor u gevonden.

V.D. Bestrating: onze voordelen

Kies voor ons als uw hovenier voor tuinaanleg in Zuid-Holland en profiteer van de volgende voordelen:

  • Al vele jaren ervaring als hovenier
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Wilt u uw droomtuin laten verwezenlijken in Zuid-Holland? Kies dan voor V.D. Bestrating als uw professionele hovenier. Met ons vaste team aan diverse specialisten zorgen we altijd voor het totaalplaatje op het gebied van huis en tuin in Zuid-Holland. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

hovenier