Hovenier Zoetermeer

Tuinaanleg Zoetermeer

V.D. Bestrating staat als hoveniersbedrijf klaar voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zoetermeer. Heeft u net een nieuwe woning gekocht en wilt u daar een mooie tuin bij aan laten leggen? Wilt u uw huidige tuin volledig laten renoveren? Dan zijn wij uw betrouwbare hovenier. Lees snel verder wat we op het gebied van tuinaanleg voor u in Zoetermeer kunnen doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Tuinaanleg en onderhoud

De tuin moet natuurlijk een plek zijn waar u optimaal kunt ontspannen. Hiervoor moet uw tuin in Zoetermeer helemaal in de juiste stijl en sfeer zijn. Als ervaren hovenier zorgen we er daarom met alle plezier voor dat u uw droomtuin krijgt én behoudt. Door middel van tuinontwerp komen we tot de tuin zoals u die wilt hebben. Vervolgens zorgen we er met tuinaanleg voor dat u uw tuin ook daadwerkelijk krijgt. Tot slot zorgen we er met tuinonderhoud voor dat u uw prachtige tuin ook echt behoudt.

hovenier
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Onze diensten voor u in Zoetermeer

We zorgen er als hovenier voor dat u met tuinaanleg uw ideale tuin krijgt. Met ons team van ervaren professionals kunnen we veel verschillende dingen voor u en uw tuin in Zoetermeer doen. Bij ons kunt u namelijk terecht voor de volgende diensten:

Bent u ook op zoek naar een expert in beplanting? Met ons grote netwerk hebben we als hovenier snel een specialist voor u geregeld die dit voor u komt doen.

Voordelen met onze hovenier

Ga voor professionele tuinaanleg door onze hovenier en geniet snel van de tuin waar u in Zoetermeer altijd van gedroomd heeft. We zorgen ervoor dat u niet alleen uw ideale tuin krijgt, maar ook dat u deze behoudt. Schakel ons als uw hovenier in Zoetermeer in en u bent verzekerd van de volgende voordelen:

  • Al vele jaren ervaring als hovenier
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier voor uitgebreide tuinaanleg in Zoetermeer? Neem dan vandaag nog contact op met V.D. Bestrating. Wij bieden kwaliteit voor elke klant en we verzorgen het totale plaatje op het gebied van huis en tuin in Zoetermeer! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

hovenier