Hovenier Leiden

Tuinaanleg Leiden

V.D. Bestrating is uw ervaren en betrouwbare hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Leiden. Bent u recentelijk de trotse bezitter van een nieuw huis geworden en wilt u hier een mooie tuin bij laten aanleggen? Of wilt u de tuin die u al heeft van renovatie voorzien? Ga dan voor ons als uw uitstekende hovenier. Lees snel verder wat we op het gebied van tuinaanleg in Leiden voor u kunnen doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Voor al uw tuinaanleg en onderhoud

Om goed en wel van uw eigen tuin in Leiden te kunnen genieten, moet u natuurlijk wel de tuin hebben zoals u daarvan droomt. Als hovenier zorgen we er persoonlijk voor dat u deze tuin krijgt en houdt. Met tuinontwerp komen we tot de tuin die u in gedachten heeft en door middel van tuinaanleg maken we van deze droomtuin een echte tuin. Vervolgens zorgen we er met tuinonderhoud voor dat uw droomtuin in Leiden ook echt uw droomtuin blijft.

hovenier
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Onze diensten voor u in Leiden

Kies voor ons als uw hovenier en u bent verzekerd van een absolute droomtuin. Dit kunnen we bereiken doordat we een groot team van verschillende specialisten voor u hebben klaarstaan. We doen voor u en uw tuin in Leiden namelijk het volgende:

Heeft u ook een professional op het gebied van beplanting nodig? Door middel van ons ruime netwerk hebben we deze snel voor u geregeld.

Ons voordeel voor u

Huur ons als hovenier voor tuinaanleg in en geniet snel van uw ideale tuin in Leiden. Bij ons geniet u van de volgende voordelen:

  • Al vele jaren ervaring als hovenier
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Wilt u van uw gedroomde tuin werkelijkheid maken in Leiden? Kies dan voor V.D. Bestrating als uw hovenier. Met ons vaste team van specialisten zorgen we altijd voor het totaalplaatje op het gebied van huis en tuin in Leiden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

hovenier