Hovenier Hoofddorp

Tuinaanleg Hoofddorp – Het complete plaatje

Bent u voor uw woning in Hoofddorp op zoek naar een diverse en ervaren hovenier? Dan bent u bij V.D. Bestrating aan het juiste adres. Van het aanleggen van tuinen bij nieuwbouwwoningen tot het renoveren van al bestaande tuinen. We helpen u in Hoofddorp met alle plezier aan uw droomtuin. Lees snel verder wat we op het gebied van tuinaanleg voor u kunnen betekenen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Tuinaanleg en onderhoud

Dat uw tuin in Hoofddorp ook echt uw droomtuin moet zijn, snappen we als hovenier uiteraard maar al te goed. Door middel van tuinontwerp en tuinaanleg zorgen we ervoor dat u binnen no-time uw droomtuin krijgt. Wilt u dat uw tuin in Hoofddorp er ook als nieuw uit blijft zien? Dan doen we als hovenier ook graag uw tuinonderhoud voor u.

hovenier
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Wat we in Hoofddorp voor u doen

Kies voor ons als uw hovenier en u geniet bijzonder snel in de tuin waar u altijd van gedroomd heeft. We doen dit met een groot team van verschillende vaklieden die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Zo doen we in Hoofddorp het volgende voor u en uw tuin:

Bent u ook op zoek naar een professional in beplanting? Met ons grote netwerk hebben we deze persoon snel voor u opgetrommeld.

Geniet van onze voordelen

Ga voor ons als hovenier voor tuinaanleg en geniet snel van uw perfecte tuin in Hoofddorp. Met ons rekent u op het volgende:

  • Al vele jaren ervaring als hovenier
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Wilt u in Hoofddorp die tuin waar u altijd al van droomde? Ga dan voor V.D. Bestrating als uw hovenier. Met ons vaste team aan uiteenlopende vaklieden zorgen we altijd voor het totaalplaatje op het gebied van huis en tuin in Hoofddorp. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

hovenier