Hovenier Dordrecht

Tuinaanleg Dordrecht – Kwaliteit en maatwerk

Heeft u voor uw woning in Dordrecht een veelzijdige en ervaren hovenier nodig? Dan staan de specialisten van V.D. Bestrating voor u klaar. Of u nu net een nieuwbouwwoning heeft gekocht die u van een tuin wil voorzien, of wanneer u uw huidige tuin een renovatie wilt geven. We zijn dé aangewezen hovenier voor u in Dordrecht. Lees snel verder hoe we u met tuinaanleg helpen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

We verzorgen al uw tuinaanleg en tuinonderhoud

U kunt natuurlijk pas echt van uw tuin in Dordrecht genieten als dit ook echt uw droomtuin is. Wij maken als hovenier van uw droom werkelijkheid! Door middel van tuinontwerp en tuinaanleg zorgen we ervoor dat het voor elkaar komt. Daarna zorgen we er met tuinonderhoud voor dat uw droomtuin in Dordrecht ook echt uw droomtuin blijft.

hovenier
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Wat we in Dordrecht voor u doen

Ga voor ons als uw hovenier en u heeft bijzonder snel de tuin waar u altijd van gedroomd heeft. Dit bereiken we door middel van een groot team van uiteenlopende specialisten dat voor u klaar staat. We doen in Dordrecht het volgende voor uw tuin:

Heeft u ook een expert op het gebied van beplanting nodig? Deze expert hebben we met ons netwerk snel voor u geregeld.

Ons voordeel voor u

Schakel ons in als hovenier voor tuinaanleg en ontspan snel lekker in uw ideale tuin in Dordrecht. Bij ons bent u zeker van het volgende:

  • Al vele jaren ervaring als hovenier
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Wilt u in Dordrecht eindelijk die tuin die u altijd al wilde hebben? Kies dan voor V.D. Bestrating als uw hovenier. Met ons vaste team aan specialisten zorgen we altijd voor het totaalplaatje op het gebied van huis en tuin in Dordrecht. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

hovenier