Hovenier Den Haag

Tuinaanleg Den Haag

V.D. Bestrating is het aangewezen hoveniersbedrijf voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Den Haag. Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u daar een mooie tuin bij laten aanleggen? Wilt u de tuin die u al heeft laten renoveren? Schakel dan vandaag nog ons als uw hovenier in. Lees snel verder wat we op het gebied van tuinaanleg voor u in Den Haag kunnen betekenen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Tuinaanleg en onderhoud

U wilt natuurlijk optimaal kunnen ontspannen en genieten in uw tuin. Hiervoor moet uw tuin in Den Haag optimaal in de juiste stijl en sfeer zijn. Als ervaren hovenier zorgen we er dan ook voor dat u uw droomtuin krijgt én behoudt. Door middel van tuinontwerp komen we tot de tuin zoals u die voor ogen heeft. Door middel van tuinaanleg maken we van deze droomtuin werkelijkheid. Vervolgens zorgen we er met tuinonderhoud voor dat u uw mooie tuin ook echt behoudt.

hovenier
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Onze diensten voor u in Den Haag

We zorgen er als hovenier voor dat u met tuinaanleg de tuin krijgt die u altijd al wilde hebben. Met ons team van ervaren specialisten kunnen we uiteenlopende dingen voor u en uw tuin in Den Haag doen. We doen het volgende voor u:

Bent u ook op zoek naar een professional in beplanting? Met ons brede netwerk hebben we als hovenier snel iemand voor u geregeld die dit voor u komt doen.

Voordelen met ons als uw hovenier

Kies voor de professionele tuinaanleg door onze hovenier en heb binnen no-time uw perfecte tuin in Den Haag. Daarnaast zorgen we ervoor dat u uw mooie tuin ook behoudt. Schakel ons als uw hovenier in Den Haag in en reken op het volgende:

  • Al vele jaren ervaring als hovenier
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier voor tuinaanleg in Den Haag? Neem dan contact op met V.D. Bestrating. Wij bieden kwaliteit voor elke klant en we verzorgen het totale plaatje op het gebied van huis en tuin in Den Haag! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

hovenier