Hovenier Delft

Tuinaanleg Delft – Vast team aan specialisten

Bent u voor uw huis in Delft op zoek naar een veelzijdige en ervaren hovenier? Dan helpen de professionals van V.D. Bestrating u graag verder. Of u nu net een nieuwbouwwoning heeft gekocht die u van een tuin wil voorzien, of wanneer u uw huidige tuin een renovatie wilt geven. We staan voor u in Delft klaar om u verder te helpen. Lees snel verder wat we op het gebied van tuinaanleg voor u doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Tuinaanleg en onderhoud

Dat uw tuin in Delft ook echt uw droomtuin moet zijn, snappen wij als hovenier natuurlijk als geen ander. Door middel van tuinontwerp en tuinaanleg zorgen we ervoor dat u snel uw droomtuin krijgt. Wilt u dat uw tuin in Delft ook echt mooi en strak blijft? Dan staan we als hovenier ook klaar voor al uw tuinonderhoud.

hovenier
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Onze diensten voor u in Delft

Schakel ons in als uw hovenier en u kunt snel genieten van uw ideale tuin. Dit krijgen we voor elkaar door middel van een groot team van diverse vaklieden die allemaal hun eigen expertise hebben. Zo doen we in Delft het volgende voor u en uw tuin:

Heeft u ook een specialist op het gebied van beplanting nodig? Deze professional hebben we met ons grote netwerk snel voor u geregeld.

Onze voordelen

Kies voor ons als hovenier voor tuinaanleg en geniet snel van uw droomtuin in Delft. Met ons bent u verzekerd van het volgende:

  • Al vele jaren ervaring als hovenier
  • Kwaliteit en maatwerk voor elke klant
  • Gediplomeerd en VCA-gecertificeerd stratenmaker
  • Advies op maat
  • Vast team vakmensen
  • Vertrouwde leveranciers
  • Afspraak is afspraak
  • Totale plaatje rondom huis en tuin (van materiaal leveren tot afvoer)
hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Wilt u in Delft eindelijk die tuin die u altijd al wilde hebben? Kies dan voor V.D. Bestrating als uw hovenier. Met ons vaste team aan diverse vaklieden zorgen we altijd voor het totaalplaatje op het gebied van huis en tuin in Delft. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

hovenier