Bestrating Leiden

V.D. Bestrating verzorgd al uw sierbestrating in Leiden

Wilt u uw terras, tuin of terrein in Leiden van mooie en stijlvolle sierbestrating voorzien? De ervaren professionals van V.D. Bestrating helpen u met alle plezier verder. Door middel van diverse soorten tegels in verschillende vormen en maten, maken we van elke tuin en van elk terrein een mooi decoratief geheel. We zijn dan ook niet voor niets dé gediplomeerde en VCA-gecertificeerde stratenmaker in Leiden en omgeving. Lees snel verder wat we op het gebied van bestrating voor u kunnen doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Alles voor uw tuin en terras in Leiden

Naast dat we uw sierbestrating verzorgen, zorgen we er als hoveniersbedrijf ook met alle plezier voor dat uw tuin of terrein in Leiden perfect wordt. Hiervoor hebben we verschillende specialisten in dienst. Met dit veelzijdige team doen we dan ook de volgende dingen voor u:

Bent u naast bestrating ook op zoek naar een specialist in beplanting voor uw tuin of terrein in Leiden? Deze hebben we zo gevonden in ons brede netwerk.

hovenier
Reviews

Wat zeggen onze klanten

Marije KlaverMarije Klaver
17:33 18 Sep 23
Wij zijn heel blij met onze nieuwe voortuin/oprit! Alles ging netjes en ook snel. De communicatie verliep ook prima. We zijn dus super tevreden met het resultaat en de goede service!
Liesbeth vandermeerLiesbeth vandermeer
18:11 03 May 23
Super mooi werk geleverd. Heeft onze oprit bestraat, een poort gemaakt naar de tuin en de tuin voorzien van tegels. Erg tevreden over het resultaat
Alex CarlosAlex Carlos
20:06 02 May 23
Whole garden installmentDennis en zijn team (VD bestrating) hebben ons hele tuin gebouwd en onze planten en bomen geplant.Ze zijn professioneel, vakkundig, precies, flexibel, denken mee met het ontwerp en de uitvoering en als je ze nodig hebt dan staan ze meteen voor je klaar.We zijn super blij met ons tuin (zie foto’s) en met het hele team.Ik raad ze erg aan!Sjarol
Vakmensen! Servicegericht, duidelijk, zeer bereid mee te denken en werken op volle snelheid. Snelle respons bij een aanvraag en ook duidelijk in wanneer ze aan de slag kunnen. We zijn zo blij met het resultaat!! Niet verder zoeken, echt deze jongens bellen.
Fuat yildizFuat yildiz
08:06 30 Aug 22
Eerlijk en oprecht, komen hun afspraken na en het werk ziet er ook top uit! Een aanrader voor iedereen!
Koerd de JonghKoerd de Jongh
17:05 09 Aug 22
Wat een toppers zijn Dennis en zijn team! Communiceren goed, werken snel en secuur, komen afspraken na en zijn super vriendelijk. Zou ze aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Sierbestrating – Een lust voor het oog

Uw tuin of terras in Leiden zou toch een mooie plek moeten zijn, niet waar? Het is uiteindelijk een plek waar u wilt ontspannen. Door middel van onze decoratieve sierbestrating ontspant u straks in alle stijl, alleen of met vrienden en familie. We leggen dan ook diverse soorten bestrating helemaal naar wens. U geeft gewoon bij ons aan welke soort sierbestrating u wilt voor uw tuin of terrein in Leiden en wij leggen het voor u. Helemaal zoals u dat wenst.

Bestrating en herbestrating

V.D. Bestrating is in Leiden en omgeving uw ervaren partner op het gebied van bestrating, herbestrating en sierbestrating. Voor het leggen van bestrating passen we zowel hedendaagse als traditionele methodes toe. We luisteren altijd naar uw wensen om uiteindelijk uitsluitend maatwerk te kunnen leveren voor u. Zo krijgt u uw sierbestrating in Leiden altijd helemaal naar wens gelegd. Sfeer en stijl gegarandeerd!

hoveniersbedrijf

Neem contact op met ons

Wilt u sierbestrating voor uw tuin of uw terrein in Leiden? Wilt u deze bestrating laten leggen door een team van ervaren professionals die altijd naar uw wensen luisteren? Kies dan voor bestrating op maat door V.D. Bestrating. Wij bieden kwaliteit voor elke klant! Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 21 92 64 94 en per mail via info@vd-bestrating.nl.

hovenier